Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان تهران با اشاره به اینکه محدودیت منابع مالی باعث شده تا میزان سرمایه‌گذاری در شبکه توزیع برق با کندی صورت بگیرد، گفت: تلفات شبکه توزیع برق تهران در سال ۸۷، ۱۲.۱ درصد بود که به ۶.۴ درصد رسیده است.  به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حسین صبوری در مراسم افتتاح پروژه‌های شرکت توزیع برق تهران بزرگ به ارزش ۱۱۵ میلیارد تومان با بیان اینکه ۲ هزار کیلووات پنل خورشیدی در شهر تهران نصب شده است، گفت: پروژه‌هایی که در این حوزه افتتاح می‌شود ارزشی معادل ۱۱۵ میلیارد تومان دارد که شامل احداث ۳۰۰ دستگاه پست برق فشار متوسط توزیع با صرف اعتباری بالغ بر۳۰۰ میلیارد ریال در نقاط مختلف شهر تهران، احداث ۶۰۰ کیلومتر خطوط توزیع برق برای تامین برق ۸۰ هزار مشترک جدید و پایداری و عبور از پیک مصرف برق، احداث ۱۵۰ ایستگاه پست برق، افتتاح مانیتورینگ هوشمند شبکه برق و در نهایت، رونمایی از اپلیکیشن همراه برق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: ۴۰ درصد برق تولیدی در کشور را مشترکین پرمصرف استفاده می‌کنند که برای کنترل مصرف برق ۶۰ درصد از این مشترکین مجهز به کنتور هوشمند شده ا. ند و ۳۰ هزار مشترک باقی مانده طی یک تا دو سال آینده به این کنتور‌ها مجهز خواهند شد.

صبوری با اشاره به اینکه در طول روز ۶۵۰ هزار تردد به مناطق ۲۲ گانه برق برای درخواست خدمات این حوزه و انشعاب‌ها وجود دارد، اظهار داشت: سال قبل سامانه خدمات غیر حضوری در شرق و غرب تهران احداث شد که به این ترتیب ۹۰ درصد متقاضیان خدمات برق به صورت غیرحضوری تقاضای خود را ثبت کرده و از خدمات بهره‌مند شدند و استفاده از اپلیکیشن همراه برق می‌تواند به توسعه این حوزه کمک بیشتری کند.

به گفته صبوری، در نتیجه توسعه اتوماسیون و هوشمندسازی شبکه برق ۳ هزار نقطه در تهران برای هوشمند سازی برق در نظر گرفته شده و بخش عمده‌ای از خاموش و روشن شدن‌های شبکه توسط این سیستم هوشمند انجام می‌شود.

وی افزود:از مهمترین برنامه‌های جدی شرکت توزیع برق تهران کاهش تلفات انرژی در شبکه توزیع بود به طوری که در سال ۸۷ تلفات شبکه توزیع تهران ۱۲.۱ درصد بود که این عدد در حال حاضر به ۶.۴ درصد رسیده است.

صبوری با اشاره به مدیریت مصرف برق در شهر تهران، گفت: مصرف برق در تهران سالانه ۵ درصد رشد دارد؛ بنابراین با توجه به کاهش نزولات آسمانی در سال گذشته اقدامات مهمی در تهران برای پیک‌زایی انجام شد. تا امسال رشد مصرف نسبت به سال گذشته رخ ندهد.

وی ادامه داد: خوشبختانه با اقداماتی که انجام شد با سه اقدام مهمی که انجام شد موفق شدیم تا از رشد ۵ درصدی مصرف برق در پیک جلوگیری کنیم.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان تهران ادامه داد: همراهی و همکاری مسئولان برای اخذ مصوبه تغییر ساعات اداری و استفاده از مولد‌های بخش دولتی و خصوصی باعث شد تا مصرف برق در ساعات پیک افزایش پیدا نکند بنابراین امیدواریم برای پیک برق سال آینده نیز اقدامات انجام شود.

صبوری با اشاره به اینکه ۱۳ درصد مشترکان برق کشور در تهران هستند که ۱۰ درصد انرژی را مصرف می‌کنند، گفت: رشد متوسط سالانه پیک مصرف برق ۵ درصد است که ۳ درصد رشد مشترکان را در این شهر شاهد هستیم.

وی تصریح کرد: با توجه به رشد سالانه پیک مصرف و تعداد مشترکان نیاز است تا بازسازی شبکه توزیع اقدام شود؛ بنابراین باید سرمایه‌گذاری لازم در شبکه توزیع صورت گیرد، اما با توجه به محدودیت منابع مالی این اقدامات با کندی همراه است.

وی افزود: در تهران متوسط قبض برق خانگی ۴۵ هزار تومان است و ماهانه به طور متوسط تهرانی‌ها کمتر از ۲۵ هزار تومان پول برق می‌دهند.

امروز با حضور بندپی استاندار تهران، حائری معاون وزیر نیرو در امور برق، خوش‌خلق مدیرعامل شرکت برق منطقه تهران پروژه‌های شرکت توزیع برق تهران بزرگ به ارزش ۱۱۵ میلیارد تومان افتتاح شد. این پروژه‌ها شامل ایجاد توسعه و بهینه‌سازی شبکه‌های توزیع نیروی برق در تهران، طرح ملی فراسامانه هوشمند اندازه‌گیری و مدیریت انرژی (فهام) و اپلیکیشن همراه برق تهران در راستای ارج نهادن به حقوق شهروندی و ارائه خدمات غیرحضوری رونمایی شد. منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پرداخت هزینه برق برق تهرانی ها شرکت توانیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۴۱۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش تورم ماهانه اجاره مسکن به کمتر از میانگین ۸ ساله

به گزارش قدس آنلاین، بازار اجاره مسکن در کشورمان تابع وضعیت عرضه مسکن است. به علت سقوط تولید مسکن در ۸ سال دولت گذشته، دولت سیزدهم برای ساماندهی بازار مسکن با تقاضای بی‌سابقه و انباشته‌شده مواجه بوده است.

با این حال در دو سال گذشته با کلید خوردن طرح نهضت ملی مسکن، تاکنون ساخت بیش از ۲.۵ میلیون واحد مسکن آغاز شده و حدود ۵۰۰ هزار واحد مسکن هم تحویل داده شده است.

از سوی دیگر، با کنترل انتظارات تورمی با اجرای سیاست‌های انضباطی پولی و مالی و همینطور برخورد با بنگاه‌های املاک متخلف، بخشی از سوداگری در بازار مسکن کنترل شده اما انتظار می‌رود با تصویب قانون مالیات بر سوداگری در مجلس و اجرای آن در سال جاری، وضعیت مسکن بهتر از گذشته شود و دلالی کاهش یابد.

اطلاعات مرکز آمار هم نشان می‌دهد در فروردین امسال تورم ماهانه اجاره‌بهای مسکن به حدود ۱.۶۵ درصد رسیده که از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون کمترین رقم است.

همچنین متوسط تورم ماهانه اجاره مسکن در ۸ سال گذشته (۱۳۹۵ – ۱۴۰۲) حدود ۱.۸ درصد بود و کاهش تورم ماهانه اجاره در فروردین امسال به ۱.۶۵ درصد به معنای نزول این شاخص به سطح پایین‌تر از میانگین ۸ سال گذشته است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران
  • سرمایه گذاری دو هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق شهر تهران
  • متوسط طول عمر پستانداران چقدر است؟ (+ اینفوگرافی)
  • کاهش تورم ماهانه اجاره مسکن به کمتر از میانگین ۸ ساله
  • پاکسازی غزه از آوار و بمب‌، ۱۴ سال طول می‌کشد
  • افزایش بی‌سابقه؛ رشد ۴۲ درصدی اجاره‌بها در فروردین ۱۴۰۳
  • رشد ۴۲ درصدی اجاره خانه در فروردین ۱۴۰۳
  • مصرف ماهانه ۸۵ هزارتن تخم مرغ در کشور
  • ماهانه ۶ هزارتن شیرخشک در کشور مصرف می‌شود
  • روایت یک اقتصاددان از اتفاقی نگران‌کننده برای طبقه متوسط جامعه