Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از صدا و سیما؛ حسین صبوری، مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران با اشاره به اینکه در تهران بیش از ۴.۵ میلیون مشترک برق وجود دارد که ۷۶ درصد آن مشترکان خانگی هستند، افزود: سالانه ۵۰۰ هزار تردد برای دریافت خدمات برق در مناطق ۲۲ گانه تهران انجام می‌شد که با اجرای دولت الکترونیک تاکنون بخش عمده‌ای نیاز ۹۰ درصد مشترکان هم اکنون با استفاده از سامانه ۱۵۲۱ انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی حذف قبوض کاغذی برق را رویکرد جدید وزارت نیرو در راستای توسعه دولت الکترونیک دانست و گفت: تاکنون شماره همراه بیش از ۱ میلیون مشترک تهران را دریافت کرده ایم که تا ۳ ماه آینده مابقی تلفن‌های همراه مشترکان را نیز ثبت خواهیم کرد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ، با بیان اینکه قبوض مشترکانی که شماره آنها ثبت شده هم اکنون علاوه بر ارسال به صورت قبوض کاغذی، با پیامک نیز اطلاع رسانی می‌شود، ادامه داد: طبق برنامه ریزی‌های انجام شده در سال ۹۸ همه مشترکان باید با ارسال پیامک از قبض برق خود مطلع شوند.

صبوری با بیان اینکه ارتباط در این روش دوسویه خواهد بود، گفت: مشترکان می‌توانند شناسه قبض خود را با ستاره ۱ به سر شماره ۱۰۰۰۱۵۲۱ ارسال و قبض خود را با پیامک دریافت کنند.

وی در خصوص مشترکانی که مستأجر هستند و یا محل زندگی خود را تغییر می‌دهند، افزود: این افراد با ارسال ستاره ۲ به سرشماره ۱۰۰۰۱۵۲۱، قبض محل قبلی را حذف و دوباره با ارسال شناسه قبض محل جدید با ستاره ۱ به همین سرشماره قبض محل جدید را به صورت پیامکی دریافت کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی آب و برق انرژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۶۹۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به خریداران طلا؛ مراقب طلای تقلبی باشید

مدیرکل استاندارد استان تهران، گفت: طلاهای نمونه‌برداری‌شده برای انجام آزمون عیارسنجی به آزمایشگاه‌های مورد تأیید استاندارد ارسال و نتایج آن متعاقباً اعلام می‌شود.

به گزارش ایرنا، محمدحسین طاهری اظهار داشت: در پی گزارش‌های دریافتی مبنی بر عرضه مصنوعات طلا با عیار پایین در سطح شهر و شهرستان‌های استان تهران، تیمی از بازرسان استاندارد با حضور در سطح بازار اقدام به خرید و نمونه‌برداری از طلافروشی‌های سطح استان برای انجام آزمون کردند.

طاهری توضیح‌داد: این مصنوعات نمونه‌برداری‌شده برای انجام آزمون عیارسنجی به آزمایشگاه‌های مورد تأیید استاندارد ارسال و نتایج آن متعاقباً اعلام می‌شود.

این مقام مسؤول با اشاره بر سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ به‌منظور استعلام و اطمینان از صحت اعتبار پروانه استاندارد یا مجوز فرآورده‌های مشمول استاندارد اجباری از جمله مصنوعات طلا، گفت: شهروندان پیش از خرید مصنوعات طلا با ارسال پیامکی حاوی حرف G قبل از کد شناسایی (به عنوان مثال برای استعلام کد T ۶۸۳ باید پیامک GT ۶۸۳ ارسال شود) به این سامانه، وضعیت اعتبار کد‌ها را استعلام کرده و در صورت عدم اعتبار کد مذکور، مراتب را با شماره تلفن ۱۵۱۷ به اداره‌کل استاندارد استان تهران اطلاع دهند.

بر اساس اعلام اداره‌کل استاندارد استان تهران، طاهری درباره کد‌ها توضیح داد: این کد‌ها برای مشخص‌شدن تولید این مصنوعات توسط تولیدکنندگان معتبر داخلی و با رعایت عیار قانونی بر روی مصنوعات طلا درج می‌شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • جریمه میلیاردی برای پزشک متخلف در اردبیل صادر شد
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود
  • کشت مکانیزه ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شفت
  • هشدار به خریداران طلا؛ مراقب طلای تقلبی باشید
  • ۲۴ برابر شدن قبوض برق برای مشترکان پر مصرف
  • صدور ۴۹۴۰ شناسه یکتا برای پروانه کسب‌های کاغذی در خراسان شمالی
  • جزئیات اتوبان 5 هزار میلیاردی برای باز کردن گره ترافیک تهران
  • صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی در بافق و بهاباد 
  • صرفه جویی آب در شهرستان بافق و بهاباد
  • سلامت و محیط زیست؛ دستمایه تبلیغات میلیاردی