Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک اطلاعاتی مشترکان برق در تهران تکمیل شد و از این پس چاپ و توزیع قبوض کاغذی برق در تهران متوقف شد، بنابراین بر اساس آمار‌های موجود در حال حاضر حدود ۱.۲ میلیون صورت‌حساب برق به‌صورت پیامکی برای مشترکان ارسال می‌شود. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سرانجام موعد حذف قبوض کاغذی برق که ماه‌ها قبل وزارت نیرو داده بود، به سر رسید، به طوری که اطلاعات بیش از ۹۵ درصد از مشترکان برق در تهران، جمع‌آوری و چاپ و توزیع قبوض کاغذی برق در پایتخت، از ابتدای دوره جدید همزمان با اول مهرماه، متوقف خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر اساس این گزارش، از این پس اطلاعات مورد نیاز مشترکان، شامل نام اشتراک، بهای برق مصرفی، شناسه قبض، شناسه و مهلت پرداخت در هر دوره از مصرف با ارسال پیامک به شماره تلفن‌های اعلام شده، به اطلاع مشترکان برق خواهد رسید.

در این زمینه، حسین صبوری مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ در گفتگو با شبکه خبر با تاکید بر اینکه تاکنون بیش از ۹۵ درصد مشترکان تهرانی شماره تلفن همراه خود را به منظور ارسال قبوض پیامکی در سامانه ثبت کرده‌اند، گفته بود، حدود ۱.۲ میلیون صورت‌حساب برق به‌صورت پیامکی برای مشترکان ارسال می‌شود.

وی افزود: در راستای اجرای سیاست‌های دولت الکترونیک مقرر شده است تا از ابتدای مهرماه امسال قبوض کاغذی برق حذف شده و صورت‌حساب بهای برق مصرفی تنها از طریق پیامک برای مشترکان ارسال شود.

وی ادامه داد: مشترکان پس از دریافت اولین صورت‌حساب پیامکی شناسه قبض خود را بررسی و در صورتی که مغایرتی در مورد اطلاعات دریافتی وجود نداشت، نسبت به پرداخت بهای برق مصرفی خود اقدام کنند؛ بنابراین گزارش، شرکت توزیع برق همچنان اعلام کرده است که چنانچه شناسه قبض دریافتی مشترکان متعلق به آن‌ها نیست، بایستی با ارسال ۲*شناسه قبض به سرشماره ۱۰۰۰۱۵۲۱ اطلاعات ثبت شده به نام آن شماره را حذف و شناسه قبض صحیح را به همراه *۱ به سرشماره یاد شده پیامک کنند.

این گزارش می‌افزاید:مشترکانی که تا کنون، موفق به ثبت شماره تلفن همراه و اشتراک برق خود نشده‌اند، در زمان باقی‌مانده، با ارسال ۱*شناسه قبض به سرشماره ۱۰۰۰۱۵۲۱ و یا مراجعه به تارنمای این شرکت به نشانی www.tbtb.ir اقدام به ثبت اطلاعات خود کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: توزیع قبوض کاغذی برق قبوض کاغذی برق در پایتخت شناسه قبض

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۶۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان ملی استاندارد صدرنشین جدول تبدیل دستگاهی

تعداد مجوزهای کاغذی که تا روز هفتم اردیبهشت به شناسه یکتا تبدیل شده است به ۴۵۲ هزار و ۴۸ مجوز رسید که از این تعداد سهم اصناف ۴۲۴ هزار و ۵۷۶ مجوز است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در بین دستگاهها بیشترین تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا از سوی سازمان ملی استاندارد، اصناف، وزارت ورزش و جوانان و سازمان نظام پزشکی انجام شده است.

هر یک از این دستگاه ها به ترتیب 24.3 درصد، 17.6 درصد، 8.4 درصد و 3.3 درصد از کل مجوزهای کاغذی صادره خود را به شناسه یکتا تبدیل کرده اند.

گفتنی است؛ در میان استان ها بیشترین تبدیل مجوز کاغذی به شناسه یکتا در استان های لرستان، گیلان، چهارمحال و بختیاری و خراسان جنوبی صورت گرفته است. در هر یک از استان های مذکور به ترتیب 12.7 درصد، 12.7درصد، 10.6 درصد و 8.8 درصد از مجوزهای کاغذی صادره به شناسه یکتا تبدیل شده است.

براساس این گزارش کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی به ترتیب در استان های گلستان، کرمان، بوشهر، فارس، هرمزگان و سیستان و بلوچستان صورت گرفته است.

لازم به ذکر است؛ از 25 اردیبهشت سال 1403 مجوزهای کاغذی بی اعتبار هستند و سامانه های دولتی و بانکی به فعالان اقتصادی فاقد مجوز الکترونیک (شناسه یکتا) خدمت نمی دهند.آن دسته از فعالان اقتصادی که هنوز شناسه یکتا ندارند یعنی نام شان در qr.mojavez.ir نیست می توانند با گوشی همراه خود و ورود فقط 3 کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه/کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها (mojavez.ir)، به سرعت، رایگان و غیرحضوری مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا/ از ۲۵ اردیبهشت، مجوزهای کاغذی بی‌اعتبار می‌شود
  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • رتبه دهم آذربایجان شرقی در تبدیل مجوز‌های کاغذی
  • اعلام تعرفه‌های تخفیفی ایرانسل ویژه حج ۱۴۰۳
  • سازمان ملی استاندارد صدرنشین جدول تبدیل دستگاهی
  • ۲۴ برابر شدن قبوض برق برای مشترکان پر مصرف
  • صدور ۴۹۴۰ شناسه یکتا برای پروانه کسب‌های کاغذی در خراسان شمالی
  • استان گلستان در حذف پروانه کسب‌های کاغذی ۴ پله صعود کرد
  • تبدیل ۴۰۰ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا (فیلم)
  • نارضایتی کاربران از ارسال نشدن پیامک بانکی برای تراکنش‌های کمتر از ۳۰ هزار تومان